Det stora sjö-slaget (ljudbok) av Michael Antho
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Michael Anthony Steele (författare), Joakim Sædén (berättare)

Det stora sjö-slaget (Pirat-apor #2) ljudbok

185 kr
(0)
Pirater överallt ifrån har samlats inför den största pirat-tävlingen på de sju haven! Pirat-aporna är självklart där för att vinna. Men när pris-pokalen plötsligt är utbytt mot en tunna full av bananer får Pirat-aporna skulden. Kan de segla ifrån alla andra arga pirater? Och kan de lista ut vem den riktiga pristjuven är? Nya helgalna äventyr med Pirat-aporna! Häng med dessa håriga pirater på skummande äventyr till havs! En fartfylld och knasig bok som med korta kapitel och färgglada bilder ...
185 kr
Författare Michael Anthony Steele (författare), Joakim Sædén (berättare), Stefan Diös (översättare), Pauline Reeves (illustratör)
Utgiven 3 Augusti 2020
Längd 0:16
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Pirat-apor
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178817351
Pirater överallt ifrån har samlats inför den största pirat-tävlingen på de sju haven! Pirat-aporna är självklart där för att vinna. Men när pris-pokalen plötsligt är utbytt mot en tunna full av bananer får Pirat-aporna skulden. Kan de segla ifrån alla andra arga pirater? Och kan de lista ut vem den riktiga pristjuven är? Nya helgalna äventyr med Pirat-aporna! Häng med dessa håriga pirater på skummande äventyr till havs! En fartfylld och knasig bok som med korta kapitel och färgglada bilder lockar läsarna till skratt. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.