Det slutar med oss (ljudbok) av Colleen Hoover
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Colleen Hoover (författare), Gunilla Leining (berättare)

Det slutar med oss (lovereads) ljudbok

Pris 69 kr
(0)
Hjärtskärande om att hitta sig själv och att förlikas med sitt förflutna. Lily har inte alltid haft det lätt och varit tvungen att jobba hårt för det liv hon vill ha. Det har varit en lång resa från uppväxten i Maine – hon har gått ut college, flyttat till Boston och fullföljt sin dröm om att öppna en egen blomsterhandel. Så när hon och den ursnygge neurokirurgen Ryle förälskar sig i varandra verkar Lilys liv nästan för bra för att vara sant. Ryle är känslig, intelligent och väldigt...
Ljudbok 69 kr Pris E-Bok 59 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Colleen Hoover (författare), Miroslav Sokcic (annat), Christina Mansicka (översättare), Gunilla Leining (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 30 November 2018
Längd 10:42
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Serie lovereads
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178270408
Hjärtskärande om att hitta sig själv och att förlikas med sitt förflutna. Lily har inte alltid haft det lätt och varit tvungen att jobba hårt för det liv hon vill ha. Det har varit en lång resa från uppväxten i Maine – hon har gått ut college, flyttat till Boston och fullföljt sin dröm om att öppna en egen blomsterhandel. Så när hon och den ursnygge neurokirurgen Ryle förälskar sig i varandra verkar Lilys liv nästan för bra för att vara sant. Ryle är känslig, intelligent och väldigt svag för Lily. Men han är också självsäker, envis och kanske till och med lite arrogant. När Lily tvingas ifrågasätta sitt förhållande med Ryle börjar hon också tänka på Atlas. Han var hennes första kärlek och en viktig länk till hennes förflutna. När han plötsligt dyker upp i hennes liv igen, hotas allt Lily byggt upp med Ryle.