Det sista brevet (ljudbok) av Cecelia Ahern
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Cecelia Ahern (författare), Sofia Berntsson (berättare), Sofia Berntson (berättare)

Det sista brevet ljudbok

Pris 89 kr
(0)
För alla fans av PS: jag älskar dig, här kommer den efterlängtade uppföljaren! Det har gått sju år sedan Holly Kennedys man dog sex år sedan hon läste hans sista brev som uppmanade henne att våga släppa taget och gå vidare. Hon har funnit kärleken på nytt och är stolt över hur mycket hon har växt och utvecklats sedan dess. Men när hon söks upp av en grupp människor som inspirerats av Gerrys brev - och kallar sig själv PS: jag älskar dig-klubben - dras hon mot sin vilja tillbaka in i en värl...
Ljudbok 89 kr Pris E-Bok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Cecelia Ahern (författare), Inger Lernevall (översättare), Mia Ruthman (översättare), Sofia Scheutz (annat), Sofia Berntsson (berättare), Sofia Berntson (berättare)
Förlag Bazar Förlag
Utgiven 10 Februari 2021
Längd 11:18
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170286094
För alla fans av PS: jag älskar dig, här kommer den efterlängtade uppföljaren! Det har gått sju år sedan Holly Kennedys man dog sex år sedan hon läste hans sista brev som uppmanade henne att våga släppa taget och gå vidare. Hon har funnit kärleken på nytt och är stolt över hur mycket hon har växt och utvecklats sedan dess. Men när hon söks upp av en grupp människor som inspirerats av Gerrys brev - och kallar sig själv PS: jag älskar dig-klubben - dras hon mot sin vilja tillbaka in i en värld hon försökt lämna bakom sig. Det blir början på en resa där Holly tvingas utforska vad det innebär att älska någon för evigt och om man kan omfamna framtiden utan att svika det förflutna.