Det perfekta paret (ljudbok) av Elin Hilderbran
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Elin Hilderbrand (författare), Johanna Lazcano (berättare)

Det perfekta paret (nantucketserien) ljudbok

89 kr
(0)
På den amerikanska överklassens sommarparadis Nantucket råder det bröllopsfeber. Den vanliga klyftan mellan lokalbefolkningen och sommargästerna fördjupas när ön svämmas över av den förnäma familjen Winburys bröllopsgäster. Föreningen mellan Celeste, den duktiga flickan från blygsamma förhållanden, och Benji, sonen till en brittisk arvtagerska tillika deckarförfattare, ser ut att bli en extravagant affär och en fest att minnas. Men på morgonen för den stora dagen hittas brudtärnan Merritt d...
Ljudbok 89 kr E-Bok 75 kr
Författare Elin Hilderbrand (författare), Miroslav Sokcic (annat), Anna Thuresson (översättare), Johanna Lazcano (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 20 Juni 2019
Längd 13:01
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178273010
På den amerikanska överklassens sommarparadis Nantucket råder det bröllopsfeber. Den vanliga klyftan mellan lokalbefolkningen och sommargästerna fördjupas när ön svämmas över av den förnäma familjen Winburys bröllopsgäster. Föreningen mellan Celeste, den duktiga flickan från blygsamma förhållanden, och Benji, sonen till en brittisk arvtagerska tillika deckarförfattare, ser ut att bli en extravagant affär och en fest att minnas. Men på morgonen för den stora dagen hittas brudtärnan Merritt drunknad och med ett skärsår på foten. Plötsligt är alla misstänka. När polischef Ed Kapenesh intervjuar familj och brudfölje inser han att bröllop är minfält för familjeintriger - och att inget par är så perfekt som de ger sken av.