Det perfekta offret (ljudbok) av Nora Roberts
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Nora Roberts (författare), Anna Maria Käll (berättare)

Det perfekta offret ljudbok

Pris 139 kr
(1)
Ny roman från romancedrottningen Nora Roberts! "Som alltid lättsamt skrivet (trots ämnet) och mycket underhållande läsning." Expressen Morgan Albright har egentligen inte tid att dejta, men ger till slut vika för Luke, den flirtiga killen i baren där hon jobbar. Kort därefter upptäcker hon att någon brutit sig in i huset som hon delar med vännen Nina. På golvet ligger Nina död. Den fruktansvärda sanningen är att Morgan själv har släppt in monstret: ”Luke” visar sig vara en efterlyst bed...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 139 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Nora Roberts (författare), Camilla Jacobsson (översättare), Anna Maria Käll (berättare), Michael Ceken (annat)
Utgiven 2 Januari 2024
Längd 17:59
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100804473
Ny roman från romancedrottningen Nora Roberts! "Som alltid lättsamt skrivet (trots ämnet) och mycket underhållande läsning." Expressen Morgan Albright har egentligen inte tid att dejta, men ger till slut vika för Luke, den flirtiga killen i baren där hon jobbar. Kort därefter upptäcker hon att någon brutit sig in i huset som hon delar med vännen Nina. På golvet ligger Nina död. Den fruktansvärda sanningen är att Morgan själv har släppt in monstret: ”Luke” visar sig vara en efterlyst bedragare och seriemördare. Nina var inte hans vanliga typ. Men det är Morgan. Utblottad flyr Morgan till sin mammas och mormors hem i Vermont. Hon kämpar för att bygga upp sitt liv, hantera sorgen och våga släppa in vänskap – och kärlek – på nytt. Men hon vet att hennes mardröm bara har börjat. Bedragaren har inte glömt bort Morgan, offret som kom undan.