Det man inte pratar om - en sann berättelse (lj
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Pia Sundgren Storm (författare), H-G Storm (författare), Jennie Hultgren (författare), Nina Wahlberg (berättare)

Det man inte pratar om - en sann berättelse ljudbok

95 kr
(0)
Vi drabbades av det overkliga, av det som bara händer andra. Det där som ingen pratar om men som vi alla verkligen måste veta om, och framförallt prata om. Denna bok skildrar ett trauma ur tre perspektiv, en mammas, en storasysters och en make/psykologs. Jag miste min son, min dotter miste sin lillebror och nu har vi samlat orden i hopp om att väcka en tanke hos var och en som kan behöva det. Vare sig du är drabbad på nära eller långt håll, eller kanske inte alls, kan det finnas ord som trös...
Ljudbok 95 kr
Författare Pia Sundgren Storm (författare), H-G Storm (författare), Jennie Hultgren (författare), Nina Wahlberg (berättare)
Utgiven 12 Juni 2021
Längd 5:51
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789189433274
Vi drabbades av det overkliga, av det som bara händer andra. Det där som ingen pratar om men som vi alla verkligen måste veta om, och framförallt prata om. Denna bok skildrar ett trauma ur tre perspektiv, en mammas, en storasysters och en make/psykologs. Jag miste min son, min dotter miste sin lillebror och nu har vi samlat orden i hopp om att väcka en tanke hos var och en som kan behöva det. Vare sig du är drabbad på nära eller långt håll, eller kanske inte alls, kan det finnas ord som tröstar, hjälper eller ger förståelse.  Framförallt hoppas vi att vår berättelse kan ge andra möjlighet att se och förstå, innan det är försent.