Det innersta rummet (ljudbok) av Elizabeth Geor
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Elizabeth George (författare), Katarina Ewerlöf (berättare)

Det innersta rummet (Thomas Lynley och Barbara Havers #12) ljudbok

Pris 175 kr
(0)
När syskonen China och Cherokee Rivers via en annons får i uppdrag att transportera några viktiga ritningar från Kalifornien till Guernsey tar de chansen att tjäna lite pengar även om uppdraget verkar skumt. Några dagar senare får Deborah St James besök av Cherokee som ber om hennes hjälp: systern är anhållen för mord på den 67-åriga miljonären Guy Brouard. Han har hittats död på en strand på ön Guernsey, kvävd av en märklig talisman. Guy Brouard har levt ensam med sin syster Ruth i många å...
Ljudbok 175 kr Pris E-Bok 105 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Elizabeth George (författare), Anders Timrén (annat), Ulla Danielsson (översättare), Katarina Ewerlöf (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 20 November 2019
Längd 25:47
Genrer Deckare
Del i serie 12
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113104973
När syskonen China och Cherokee Rivers via en annons får i uppdrag att transportera några viktiga ritningar från Kalifornien till Guernsey tar de chansen att tjäna lite pengar även om uppdraget verkar skumt. Några dagar senare får Deborah St James besök av Cherokee som ber om hennes hjälp: systern är anhållen för mord på den 67-åriga miljonären Guy Brouard. Han har hittats död på en strand på ön Guernsey, kvävd av en märklig talisman. Guy Brouard har levt ensam med sin syster Ruth i många år, men varit gift flera gånger och har barn från de olika äktenskapen. Men testamentet visar att han gjort sina närmaste arvslösa, flyttat sina pengar och testamenterat en stor summa till Paul Fielder, en skygg pojke från fattiga förhållanden. Varför har han fått ärva? Och vad har hänt med en ännu större summa pengar som på mystiskt sätt försvunnit ur landet?