Det förtrollade vattenfallet (ljudbok) av Astri
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Astrid Foss (författare), Oscar Askelöf (berättare)

Det förtrollade vattenfallet (Snösystrarna #4) ljudbok

Pris 79 kr
(0)
SNÖSYSTRARNAS MAGISKA KRAFTER växer sig starkare för varje nytt äventyr, men det gör också den onda Skugghäxans! Hon vill till varje pris finna Det böljande ljusets magi och på så vis bli mäktigast i det förtrollade riket Nordovien. Hanna, Ida och Magda lyckades hitta de tre vackra klot av ljus - ett lila, ett blått, ett rosa - som deras mor drottningen gömde just innan hon togs tillfånga av Skugghäxan. Varken drottningen eller kungen har kommit tillbaka, och nu måste systrarna bege sig ut på...
Ljudbok 79 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Astrid Foss (författare), Lottie Eriksson (översättare), Maria Sundberg (annat), Oscar Askelöf (berättare), Monique Dong (illustratör)
Förlag B Wahlströms
Utgiven 23 Juli 2021
Längd 1:14
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789132214387
SNÖSYSTRARNAS MAGISKA KRAFTER växer sig starkare för varje nytt äventyr, men det gör också den onda Skugghäxans! Hon vill till varje pris finna Det böljande ljusets magi och på så vis bli mäktigast i det förtrollade riket Nordovien. Hanna, Ida och Magda lyckades hitta de tre vackra klot av ljus - ett lila, ett blått, ett rosa - som deras mor drottningen gömde just innan hon togs tillfånga av Skugghäxan. Varken drottningen eller kungen har kommit tillbaka, och nu måste systrarna bege sig ut på ännu ett farligt uppdrag. Om de inte lyckas så kanske deras föräldrar aldrig blir fria. Tur att de har en modig isbjörnsunge till hjälp!