Destination Petrograd (ljudbok) av Duncan Hardi
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Duncan Harding (författare), Hans Bergqvist (berättare)

Destination Petrograd ljudbok

Pris 119 kr
(0)
Året är 1919 och det fasansfulla första världskriget är äntligen slut. Men i England är det inte tal om att dra någon lättnadens suck. På andra sidan Europa har Lenin och bolsjevikerna tagit kontrollen och ingen vet exakt vad de kan tänkas ställa till med. För den engelska spionstyrkan är det plötsligt omöjligt att ta sig ut ur Ryssland för att rapportera hem. Men det finns kanske en lösning... Den unge löjtnant Bird blir minst sagt förvånad när han ombeds att åka på uppdrag i Östersjön. Op...
Ljudbok 119 kr Pris E-Bok 119 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Duncan Harding (författare), Hans Bergqvist (berättare), Thor-Leif Dahnielson (översättare), Thor-Leif Strindberg (översättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 8 Maj 2018
Längd 7:35
Genrer Historia & Arkeologi, Romaner, Fackböcker, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726011951
Året är 1919 och det fasansfulla första världskriget är äntligen slut. Men i England är det inte tal om att dra någon lättnadens suck. På andra sidan Europa har Lenin och bolsjevikerna tagit kontrollen och ingen vet exakt vad de kan tänkas ställa till med. För den engelska spionstyrkan är det plötsligt omöjligt att ta sig ut ur Ryssland för att rapportera hem. Men det finns kanske en lösning... Den unge löjtnant Bird blir minst sagt förvånad när han ombeds att åka på uppdrag i Östersjön. Operationen är topphemlig och målet är att ta sig in i Petrograd, en av de hårdast bevakade städerna i världen, för att kunna forsla rapportörer mellan Ryssland och Finland. Det blir en nervbitande färd genom minfyllda vatten och med en överhängande risk att avslöjas. Är det ett regelrätt självmordsuppdrag de ger sig in på? Eller är det så galet att det faktiskt kan lyckas? Duncan Harding är en av flera pseudonymer som användes av den brittiske författaren och militärhistorikern Charles Henry Whiting (1926-2007). Han skrev cirka 350 böcker inom både skön- och facklitteratur.