Den tysta fågeln (ljudbok) av Peter Nyström, Pe
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Peter Nyström (författare), Peter Mohlin (författare), Reine Brynolfsson (berättare)

Den tysta fågeln (John Adderley #3) ljudbok

Pris 149 kr
(1)
En benbit hittas i ett fågelbo i Grums och väcker stor uppståndelse. Trettio år tidigare försvann tvillingarna Brodin mystiskt från en lekplats i den värmländska bruksorten. Kommer benet från en av pojkarna? Varför dyker det upp nu? På gatan där tvillingarna bodde tar spekulationerna ny fart. När en man som varit borta länge återvänder sprider sig en obehaglig stämning i grannskapet. Något är i görningen. Före detta FBI-agenten John Adderley – numera polis på länskrim i Karlstad – får den...
Ljudbok 149 kr Pris E-Bok 145 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Peter Nyström (författare), Peter Mohlin (författare), Reine Brynolfsson (berättare), Alette Bertelsen (annat)
Förlag Norstedts
Utgiven 20 April 2023
Längd 14:00
Genrer Deckare
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113114477
En benbit hittas i ett fågelbo i Grums och väcker stor uppståndelse. Trettio år tidigare försvann tvillingarna Brodin mystiskt från en lekplats i den värmländska bruksorten. Kommer benet från en av pojkarna? Varför dyker det upp nu? På gatan där tvillingarna bodde tar spekulationerna ny fart. När en man som varit borta länge återvänder sprider sig en obehaglig stämning i grannskapet. Något är i görningen. Före detta FBI-agenten John Adderley – numera polis på länskrim i Karlstad – får den nyöppnade utredningen på sitt bord. Men han är splittrad. Att sköta en mordutredning och samtidigt ta hand om sin nioåriga brorsdotter sätter honom på helt nya prov. Författarduon Mohlin & Nyström är tillbaka med den tredje boken om John Adderley – en bladvändare som både bjuder på halsbrytande spänning och berör på djupet. De varma människoporträtten och den skickligt flätade intrigen gör boken omöjlig att lägga ifrån sig.