Den sanna historien om Pinocchios näsa : en rom
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Leif GW Persson (författare), Leif G. W. Persson (författare), Leif GW (författare), Peter Andersson (berättare), Peder Falk (berättare)

Den sanna historien om Pinocchios näsa : en roman om ett brott ljudbok

Pris 109 kr
(3)
Den här romanen är en ond saga för vuxna barn. Den handlar om en annan saga, om en docka vars näsa växer när han ljuger. Det är också en berättelse som länkar samman tsar Nikolaj II, Sir Winston Churchill, president Vladimir Putin och kriminalkommissarie Evert Bäckström. Hade det inte varit för dem skulle det som den handlar om aldrig ha hänt. Detta är, kort sagt, den sanna historien om Pinocchios näsa. Den sanna historien om Pinocchios näsa ingår i Evert Bäckström-serien och utkom för ...
Ljudbok 109 kr Pris E-Bok 89 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Leif GW Persson (författare), Leif G. W. Persson (författare), Peter Andersson (berättare), Leif GW (författare), Peder Falk (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 26 September 2013
Längd 19:00
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173483025
Den här romanen är en ond saga för vuxna barn. Den handlar om en annan saga, om en docka vars näsa växer när han ljuger. Det är också en berättelse som länkar samman tsar Nikolaj II, Sir Winston Churchill, president Vladimir Putin och kriminalkommissarie Evert Bäckström. Hade det inte varit för dem skulle det som den handlar om aldrig ha hänt. Detta är, kort sagt, den sanna historien om Pinocchios näsa. Den sanna historien om Pinocchios näsa ingår i Evert Bäckström-serien och utkom för första gången 2013.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension