Den sanna historien om Pinocchios näsa (ljudbok
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Leif GW Persson (författare), Leif G. W. Persson (författare), Leif GW (författare), Peter Andersson (berättare), Peder Falk (berättare)

Den sanna historien om Pinocchios näsa ljudbok

99 kr
(1)
Den här romanen är en ond saga för vuxna barn. Den handlar om en annan saga, om en docka vars näsa växer när han ljuger. Det är också en berättelse som länkar samman tsar Nikolaj II, Sir Winston Churchill, president Vladimir Putin och kriminalkommissarie Evert Bäckström. Hade det inte varit för dem skulle det som den handlar om aldrig ha hänt. Detta är, kort sagt, den sanna historien om Pinocchios näsa. Den sanna historien om Pinocchios näsa ingår i Evert Bäckström-serien och utkom för ...
Ljudbok 99 kr
Författare Leif GW Persson (författare), Leif G. W. Persson (författare), Peter Andersson (berättare), Leif GW (författare), Peder Falk (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 26 September 2013
Längd 18:56
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173483025
Den här romanen är en ond saga för vuxna barn. Den handlar om en annan saga, om en docka vars näsa växer när han ljuger. Det är också en berättelse som länkar samman tsar Nikolaj II, Sir Winston Churchill, president Vladimir Putin och kriminalkommissarie Evert Bäckström. Hade det inte varit för dem skulle det som den handlar om aldrig ha hänt. Detta är, kort sagt, den sanna historien om Pinocchios näsa. Den sanna historien om Pinocchios näsa ingår i Evert Bäckström-serien och utkom för första gången 2013.