Den ryska sångerskan (ljudbok) av Leif Davidsen
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Leif Davidsen (författare), Mikael Roupé (berättare)

Den ryska sångerskan (Den ryska trilogin #1) ljudbok

105 kr
(0)
En iskall vinternatt i Moskva får diplomaten Jack Andersen ett uppskakande samtal. Den ryska milisen meddelar att Sonia, Jacks kollega vid den danska ambassaden, hittats död i sin lägenhet. I hennes närhet hittas även en avliden rysk väninna. Men när milisen avskriver fallet som självmord under en sexorgie är det något som inte stämmer. Jacks magkänsla säger att det är något annat som ligger bakom Sonias plötsliga död. Nu måste han bara bevisa det. Jakten på sanningen blir en nervkittlande ...
Ljudbok 105 kr E-Bok 109 kr
Författare Leif Davidsen (författare), Helena Örnkloo (översättare), Ulf Örnkloo (översättare), Mikael Roupé (berättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 2 September 2021
Längd 9:25
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726684421
En iskall vinternatt i Moskva får diplomaten Jack Andersen ett uppskakande samtal. Den ryska milisen meddelar att Sonia, Jacks kollega vid den danska ambassaden, hittats död i sin lägenhet. I hennes närhet hittas även en avliden rysk väninna. Men när milisen avskriver fallet som självmord under en sexorgie är det något som inte stämmer. Jacks magkänsla säger att det är något annat som ligger bakom Sonias plötsliga död. Nu måste han bara bevisa det. Jakten på sanningen blir en nervkittlande historia som leder Jack rakt in i Sovjetunionens innersta politiska krets. Där utspelar sig en livsfarlig maktkamp mellan gammalt och nytt - och minsta felsteg kan få katastrofala konsekvenser. Leif Davidsen, född 1950, är en dansk journalist och deckarförfattare. Som journalist har han bl.a. arbetat som korrespondent för Danmarks Radio i Moskva.