Den pragmatiske idealisten - Om entreprenörens
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Magnus Ståhlberg (författare), Magnuss Schmidt (berättare), Björn Pedersen (berättare)

Den pragmatiske idealisten - Om entreprenörens spelplan och vinnande strategier ljudbok

185 kr
(0)
Den pragmatiske idealisten är en inspirerande och tankeväckande bok om entreprenörskap, om hur du som entreprenör måste tänka och agera för att skapa uthålliga ekonomiska värden för ditt företag.  Magnus Ståhlberg har med sina dryga 20 års erfarenhet av entreprenörskap byggt upp flera internationella it- och teknikföretag. Sedan 2014 agerar han, med utgångspunkt från Göteborg, som investerare i entreprenörsföretag och konsult till företag i förändring.  Alla entreprenörer ställs i grunden i...
185 kr
149 kr
Författare Magnus Ståhlberg (författare), Sanna Sporrong (annat), Magnuss Schmidt (berättare), Björn Pedersen (berättare)
Förlag Roos & Tegnér
Utgiven 7 Maj 2018
Längd 4:00
Genrer Ekonomi Och Ledarskap, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188743084
Den pragmatiske idealisten är en inspirerande och tankeväckande bok om entreprenörskap, om hur du som entreprenör måste tänka och agera för att skapa uthålliga ekonomiska värden för ditt företag.  Magnus Ståhlberg har med sina dryga 20 års erfarenhet av entreprenörskap byggt upp flera internationella it- och teknikföretag. Sedan 2014 agerar han, med utgångspunkt från Göteborg, som investerare i entreprenörsföretag och konsult till företag i förändring.  Alla entreprenörer ställs i grunden inför samma utmaningar. För att lyckas gäller det att greppa den spelplan man agerar på och där synliggöra sin närvaro. I boken delar Magnus Ståhlberg med sig av avgörande insikter och erfarenheter från en varierad och tidvis dramatisk entreprenörsresa.  "Mycket tänkvärt och träffsäkert om entreprenörskapets inre väsen och de utmaningar som alla företagsbyggare ställs inför. Det är en både underhållande och nyttig bok för entreprenörer." (Björn Österlund, styrelsearbetare och f.d. medarbetare på SEB Venture Capital)  "En mycket bra bok! Den ger en unik inblick i livet som entreprenör och konkreta tips på hur du kan hantera olika svårigheter eller vad du bör tänka på i företagets olika utvecklingsskeden. Läs den!" (Peter Grönvall, entreprenör, medgrundare av Ridderheims)