Den osynliga fienden (ljudbok) av Lisa Westerlu
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Lisa Westerlund (författare), Viktor Åkerblom (berättare)

Den osynliga fienden (Världen brinner #1) ljudbok

79 kr
(0)
Magiska kristaller mot klimathot i ny fantasyserie! Bästa vännerna Leah och Erik har varsitt kristallhalsband. När kristallerna en dag börjar lysa får de veta att de är magiska och efter det blir inget sig likt … Tillsammans med elementens väktare – Salam (jord), Chiara (vatten), Idis (eld) och Sera (luft) – är de i fyra böcker med om halsbrytande äventyr fulla av spänning och magi. Allt för att rädda vår planet! I "Den osynliga fienden", den första delen i serien, ger sig Leah, Erik och ...
Ljudbok 79 kr E-Bok 59 kr
Författare Lisa Westerlund (författare), Viktor Åkerblom (berättare), Mattias Andersson (annat), Mattias Andersson (illustratör), Richard Persson (annat)
Förlag Bonnier Carlsen
Utgiven 1 Juli 2021
Längd 4:44
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179770082
Magiska kristaller mot klimathot i ny fantasyserie! Bästa vännerna Leah och Erik har varsitt kristallhalsband. När kristallerna en dag börjar lysa får de veta att de är magiska och efter det blir inget sig likt … Tillsammans med elementens väktare – Salam (jord), Chiara (vatten), Idis (eld) och Sera (luft) – är de i fyra böcker med om halsbrytande äventyr fulla av spänning och magi. Allt för att rädda vår planet! I "Den osynliga fienden", den första delen i serien, ger sig Leah, Erik och elementens väktare i kast med luftföroreningarna. Men det är lättare sagt än gjort då giriga företag och människor vägrar inse att klimathotet är på riktigt! En plan tar form, en plan som är lika riskfylld som den är genial – de ska övertyga klimatförnekarna genom att transportera dem till framtiden. Sera, elementet lufts väktare, och Erik följer med för att verkligen få fram budskapet. Men när Erik faller till marken ser planen ut att misslyckas, och värre, Erik riskerar att dö … Lyssna också på de andra delarna i serien Världen brinner: "På djupt vatten", "Jakten på det vilda" och "I eldens mitt".