Den onde trollkarlen (ljudbok) av Familjen Sjök
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Familjen Sjökvist (författare), Lars Johansson (berättare), Lars T. Johansson (berättare), Jimmy Sjökvist (berättare)

Den onde trollkarlen (Landet långt långt borta #1) ljudbok

Pris 139 kr
(0)
Det var en gång för länge sedan, på en planet, i ett land, långt långt borta. Så börjar sagan om hur vänskap och kärlek utmanar ondskans krafter! En kamp mot tiden, mot sig själva och mot Osil, Kejsaren av de Svarta Bergen. Hinner hjältarna rädda vännerna och världen? Vad eller vem behöver offras för att lyckas. Sagan har kommit fram genom att familjen Sjökvist före sänggåendet tillsammans berättat sagor för varandra och utsett olika gosedjur till hjältar, ondsekfulla fiender och helt vanliga...
Ljudbok 139 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Familjen Sjökvist (författare), Lars Johansson (berättare), Lars T. Johansson (berättare), Jimmy Sjökvist (berättare)
Förlag Bookea
Utgiven 22 Maj 2019
Längd 9:54
Genrer 9-12 År, Science Fiction, Barnböcker, Science Fiction & Fantasy
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198541632
Det var en gång för länge sedan, på en planet, i ett land, långt långt borta. Så börjar sagan om hur vänskap och kärlek utmanar ondskans krafter! En kamp mot tiden, mot sig själva och mot Osil, Kejsaren av de Svarta Bergen. Hinner hjältarna rädda vännerna och världen? Vad eller vem behöver offras för att lyckas. Sagan har kommit fram genom att familjen Sjökvist före sänggåendet tillsammans berättat sagor för varandra och utsett olika gosedjur till hjältar, ondsekfulla fiender och helt vanliga kissekatter. Sagan är mycket lång faktum är att den pågår än idag. Vi får följa katternas äventyr, kärlek, rädsla och hur de nästan hela tiden lyckas lösa de problem som kommer i deras väg.