Den motvillige monarken (ljudbok) av Thomas Sjö
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Thomas Sjöberg (författare), Deanne Rauscher (författare), Tove Meyer (författare), Håkan Julander (berättare)

Den motvillige monarken ljudbok

Rea 96 kr Tidigare pris 105 kr
(1)
Boken som skakade om den svenska monarkin Ingen i vårt land har kommit i närheten av att vara så uppmärksammad, omskriven och hyllad som kung Carl XVI Gustaf. Men hur är han när kameran stängts av – och hur uppfattas han av människor i sin omgivning? Genom samtal med personer som stått honom nära får vi här en ny bild av vår statschef. Före detta klasskamrater, lärare, lumparkompisar, befäl, adjutanter och livvakter berättar för första gången om sina minnen av kungen. Vi får också ta del av...
Ljudbok 96 kr Rea 105 kr Tidigare pris E-Bok 105 kr Rea 115 kr Tidigare pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Thomas Sjöberg (författare), Deanne Rauscher (författare), Tove Meyer (författare), Håkan Julander (berättare)
Förlag Mondial
Utgiven 9 November 2022
Längd 11:35
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180022712
Boken som skakade om den svenska monarkin Ingen i vårt land har kommit i närheten av att vara så uppmärksammad, omskriven och hyllad som kung Carl XVI Gustaf. Men hur är han när kameran stängts av – och hur uppfattas han av människor i sin omgivning? Genom samtal med personer som stått honom nära får vi här en ny bild av vår statschef. Före detta klasskamrater, lärare, lumparkompisar, befäl, adjutanter och livvakter berättar för första gången om sina minnen av kungen. Vi får också ta del av monarkens inofficiella liv. Vilka är hans privata vänner, hur ser kretsen kring kungen ut och hur umgås de på fritiden? Fram träder bilden av en helt vanlig människa. Och av en motvillig monark.