Den lilla bistron i Bretagne (ljudbok) av Nina
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Nina George (författare), Gunilla Leining (berättare), Leining Leining (berättare)

Den lilla bistron i Bretagne ljudbok

89 kr
(0)
Den lilla bistron i Bretagne är lika charmig och välskriven som sin föregångare, en vacker berättelse om att det finns en andra chans för oss alla. Diskret, välplanerat och prydligt hoppar den tyska hemmafrun Marianne i floden Seine med en enda önskan: att livet ska ta slut. Men ödet vill annorlunda, hon räddas och vaknar upp på sjukhuset. Hon beger sig, trots att hon inte kan tala knappt ett ord franska, till en liten by i Bretagne, och vid den soldränkta kusten börjar hennes livsgnista sa...
Ljudbok 89 kr E-Bok 125 kr
Författare Nina George (författare), Ulrika Junker Miranda (översättare), Gunilla Leining (berättare), Leining Leining (berättare)
Förlag Bazar Förlag
Utgiven 3 Augusti 2020
Längd 8:28
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170285738
Den lilla bistron i Bretagne är lika charmig och välskriven som sin föregångare, en vacker berättelse om att det finns en andra chans för oss alla. Diskret, välplanerat och prydligt hoppar den tyska hemmafrun Marianne i floden Seine med en enda önskan: att livet ska ta slut. Men ödet vill annorlunda, hon räddas och vaknar upp på sjukhuset. Hon beger sig, trots att hon inte kan tala knappt ett ord franska, till en liten by i Bretagne, och vid den soldränkta kusten börjar hennes livsgnista sakta vakna till liv, omhuldad av makalös mat och färgstarka karaktärer.