Den hemsökta vagnen (ljudbok) av Thomas Kingsle
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Thomas Kingsley Troupe (författare), Joakim Sædén (berättare)

Den hemsökta vagnen (Antik-ligan #3) ljudbok

215 kr
(0)
En vagn börjar rulla runt i Svartbyn för egen maskin och Vilmer, Hai, Isa och Juno i Antik-ligan inser att de har fått ett nytt spöke på halsen. Men när de försöker ta reda på vems vagnen var är det ingen som vill prata. Vem är det egentligen som har dött? Och varför hemsöker denne en gammal rostig vagn? Mystiken tätnar samtidigt som Vilmer inser att han nog drabbats av något ännu svårare: Kärleken. Tredje delen i Antik-ligan bjuder på klockrent mysrys och pirr för mellanstadiet från Sva...
Ljudbok 215 kr E-Bok 215 kr
Författare Thomas Kingsley Troupe (författare), Marie Helleday Ekwurtzel (översättare), Joakim Sædén (berättare), Rudy Faber (illustratör)
Utgiven 7 Februari 2019
Längd 1:03
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Antik-ligan
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175438337
En vagn börjar rulla runt i Svartbyn för egen maskin och Vilmer, Hai, Isa och Juno i Antik-ligan inser att de har fått ett nytt spöke på halsen. Men när de försöker ta reda på vems vagnen var är det ingen som vill prata. Vem är det egentligen som har dött? Och varför hemsöker denne en gammal rostig vagn? Mystiken tätnar samtidigt som Vilmer inser att han nog drabbats av något ännu svårare: Kärleken. Tredje delen i Antik-ligan bjuder på klockrent mysrys och pirr för mellanstadiet från Svartbyn, en småstad någonstans i avfolkningsbygd. En stad där kanske de döda inte lugnt vilar i sina gravar men där alla hjälper sina vänner. Speciellt om vännerna kanske måste flytta iväg om ryktet börjar spridas att deras föräldrars antikvariat säljer hemsökta saker.