Den hemsökta grammofonen (ljudbok) av Thomas Ki
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Thomas Kingsley Troupe (författare), Joakim Sædén (berättare)

Den hemsökta grammofonen (Antik-ligan #2) ljudbok

215 kr
(0)
Vilmer, Hai, Juno och Isa är tillbaka i den andra boken om Antik-ligan. Den här gången har tvillingarnas föräldrar lyckats sälja en urgammal skivspelare som aggressivt vägrar spela skivor. Kan ligan lösa mysteriet med den spökande skivspelaren innan rykten börjar spridas om att affären Gamla tider säljer hemsökta antikviteter? Och kommer Vilmer att våga berätta vad han känner för Juno? Den andra boken om Antik-ligan är mysrys när det är som bäst. En perfekt bok för bokslukare på mellanstad...
Ljudbok 215 kr E-Bok 215 kr
Författare Thomas Kingsley Troupe (författare), Marie Helleday Ekwurtzel (översättare), Joakim Sædén (berättare), Rudy-Jan Faber (illustratör)
Utgiven 3 Oktober 2018
Längd 1:10
Genrer 9-12 År, Barnböcker, Deckare
Serie Antik-ligan
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175437620
Vilmer, Hai, Juno och Isa är tillbaka i den andra boken om Antik-ligan. Den här gången har tvillingarnas föräldrar lyckats sälja en urgammal skivspelare som aggressivt vägrar spela skivor. Kan ligan lösa mysteriet med den spökande skivspelaren innan rykten börjar spridas om att affären Gamla tider säljer hemsökta antikviteter? Och kommer Vilmer att våga berätta vad han känner för Juno? Den andra boken om Antik-ligan är mysrys när det är som bäst. En perfekt bok för bokslukare på mellanstadiet som älskar spöken och en lite gnutta kärlekstrassel. För det kan vara svårt att säga till en kompis att man är kär. Men om kompisen är ett medium som kan prata med spöken och dessutom har en arg tvilling är det ännu svårare.