Den hemliga trädgården (lättläst) (ljudbok) av
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Frances Hodgson Burnett (författare), Lo Tamborini (berättare)

Den hemliga trädgården (lättläst) (Tidlösa berättelser) ljudbok

Pris 95 kr
(0)
När Marys föräldrar dör skickas hon från Indien till sin farbrors ödsliga gods i England. Hon är bortskämd, odräglig och ensam, men hon försöker anpassa sig till sitt nya liv. Hon får för första gången vänner – den snälla husjungfrun Martha, djurtjusaren Dickon och den tvära trädgårdsmästaren Ben. Och hon lär känna en kusin som hon inte visste att hon hade. När hon hittar nyckeln till en hemlig trädgård som ingen har besökt på tio år blir det början på ett storslaget äventyr. Den hemliga trä...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 185 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Frances Hodgson Burnett (författare), Catharina Andersson (översättare), Lo Tamborini (berättare), Klara Hammerth (annat)
Förlag Nypon förlag
Utgiven 25 September 2020
Längd 1:01
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179871796
När Marys föräldrar dör skickas hon från Indien till sin farbrors ödsliga gods i England. Hon är bortskämd, odräglig och ensam, men hon försöker anpassa sig till sitt nya liv. Hon får för första gången vänner – den snälla husjungfrun Martha, djurtjusaren Dickon och den tvära trädgårdsmästaren Ben. Och hon lär känna en kusin som hon inte visste att hon hade. När hon hittar nyckeln till en hemlig trädgård som ingen har besökt på tio år blir det början på ett storslaget äventyr. Den hemliga trädgården av Frances Hodgson-Burnett räknas till en av de mest älskade klassikerna. Det är en berättelse om att växa upp, komma över svårigheter och lära sig lyssna till sitt hjärta. Boken är under 2020 filmaktuell med Colin Firth, Julie Walters och Dixie Egerickx i huvudrollerna! Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.