Den franska lavendelgården (ljudbok) av Jo Thom
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jo Thomas (författare), Kerstin Andersson (berättare)

Den franska lavendelgården (Hälsningar från) ljudbok

114 kr
(0)
Del och hennes man Ollie har flyttat till en underbar liten by i Provence. I flera år har de försökt att få barn men inte lyckats, och flytten till Frankrike är tänkt att bli början på ett annat slags liv. Men saker och ting blir inte som de tänkt, och bara sex veckor efter att de anlänt packar de flyttbilen igen. Samtidigt som bilen rullar ut genom grinden inser Del att hon inte alls vill lämna Frankrike och att hon och Ollie längtar efter helt olika saker. Ollie återvänder till England ...
Ljudbok 114 kr E-Bok 114 kr
Författare Jo Thomas (författare), Miroslav Sokcic (annat), Kerstin Andersson (berättare), Cecilia Franklin (översättare)
Utgiven 6 Juli 2021
Längd 9:39
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177954323
Del och hennes man Ollie har flyttat till en underbar liten by i Provence. I flera år har de försökt att få barn men inte lyckats, och flytten till Frankrike är tänkt att bli början på ett annat slags liv. Men saker och ting blir inte som de tänkt, och bara sex veckor efter att de anlänt packar de flyttbilen igen. Samtidigt som bilen rullar ut genom grinden inser Del att hon inte alls vill lämna Frankrike och att hon och Ollie längtar efter helt olika saker. Ollie återvänder till England och plötsligt är hon själv i det något förfallna huset, med ett lån att betala och bara några små lavendelplantor som sällskap. Vad ska hon göra? Efter att ha hittat en gammal receptbok hos den sympatiske antikhandlaren Fabian börjar hon baka. Men kan verkligen hennes nya intresse hjälpa henne att komma över det förflutna och hitta riktig lycka? Den franska lavendelgården är en varm berättelse om en kvinna som, bland blommande lavendelfält i Provence, återtar sitt liv.