Den busiga kattungen (ljudbok) av Paula Harriso
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Paula Harrison (författare), Greta Hedin (berättare)

Den busiga kattungen (Prinsessan och djuren #1) ljudbok

Pris 75 kr
(0)
EN DAG HITTAR Beatrice en ensam liten kattunge och bestämmer sig för att ta hand om den, fast bara tills hon hittat kattungens riktiga matte eller husse. Den visar sig vara riktigt busig och ger sig snart ut på egna äventyr. När den rymmer från prinsessans rum måste hon leta i de stora, mörka salarna. Hon försöker vara modig, men så händer det som inte får hända ... Ett slott är inte en bra plats att ha husdjur på, men prinsessan Beatrice kan inte rå för att hon jämt hittar ett nytt litet dj...
Ljudbok 75 kr Pris E-Bok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Paula Harrison (författare), Helena Stedman (översättare), Maria Sundberg (annat), Greta Hedin (berättare), Olivia Chin Mueller (illustratör)
Förlag B Wahlströms
Utgiven 15 April 2022
Längd 1:16
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789132214448
EN DAG HITTAR Beatrice en ensam liten kattunge och bestämmer sig för att ta hand om den, fast bara tills hon hittat kattungens riktiga matte eller husse. Den visar sig vara riktigt busig och ger sig snart ut på egna äventyr. När den rymmer från prinsessans rum måste hon leta i de stora, mörka salarna. Hon försöker vara modig, men så händer det som inte får hända ... Ett slott är inte en bra plats att ha husdjur på, men prinsessan Beatrice kan inte rå för att hon jämt hittar ett nytt litet djur att hjälpa. Hon tänker inte låta sig hindras av slottets regler om husdjur, även om hennes pappa, kungen, har sagt nej.