Den andra systern (ljudbok) av Peter Nyström, P
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Peter Nyström (författare), Peter Mohlin (författare), Reine Brynolfsson (berättare)

Den andra systern (John Adderley #2) ljudbok

Pris 119 kr
(4)
Den andra systern är en pulshöjande uppföljare till succén Det sista livet som blev Årets deckardebut 2020. Alicia Bjelke är en ung kvinna med ett ansikte så vanställt att folk ryggar tillbaka när de ser henne. Hon är kodgeniet bakom ett banbrytande dejtingföretag som hon startat med systern Stella, men det är bara vackra Stella som syns i strålkastarljuset. Tills hon en dag hittas död. Alicias liv ställs på ända och hon förstår att hon är mördarens nästa offer. Fallet tilldelas den före de...
Ljudbok 119 kr Pris E-Bok 119 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Peter Nyström (författare), Peter Mohlin (författare), Reine Brynolfsson (berättare), Alette Bertelsen (annat)
Förlag Norstedts
Utgiven 31 Mars 2021
Längd 10:38
Genrer Deckare
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113109374
Den andra systern är en pulshöjande uppföljare till succén Det sista livet som blev Årets deckardebut 2020. Alicia Bjelke är en ung kvinna med ett ansikte så vanställt att folk ryggar tillbaka när de ser henne. Hon är kodgeniet bakom ett banbrytande dejtingföretag som hon startat med systern Stella, men det är bara vackra Stella som syns i strålkastarljuset. Tills hon en dag hittas död. Alicias liv ställs på ända och hon förstår att hon är mördarens nästa offer. Fallet tilldelas den före detta FBI-agenten John Adderley, som vistas i Karlstad under en ny identitet. John jagas av skuggor från sitt tidigare liv och ser sig tvungen att lämna Sverige för att överleva. Men spelplanen förändras. Istället för att fortsätta fly tvingas han en gång för alla att göra upp med sitt förflutna - och då visar sig mordutredningen erbjuda en oväntad möjlighet. I en framgångsrik mix av högintensiv spänning och psykologiskt djup serveras en intrig som är så rafflande att vi glömmer bort att andas. Äntligen får vi återse vår nya krimhjälte John Adderley.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension