Den allvarsamma leken / Lättläst (ljudbok) av H
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Hjalmar Söderberg (författare), Anders Belntare (berättare), Thomas Ekelöf (berättare)

Den allvarsamma leken / Lättläst ljudbok

89 kr
(0)
En lättläst återberättelse av Hjalmar Söderbergs klassiker om den stora kärleken i det tidiga 1900-talets Stockholm! Lydia och Arvid är unga när de träffas första gången. De blir kära, men för att få vara tillsammans måste man gifta sig. Arvid har inte råd med giftermål, för då måste han försörja sin fru också. Åren går och Lydia gifter sig istället med en äldre, rikare man. Hon flyttar ut på landet och Arvid bor i Stockholm. Till slut gifter sig också Arvid med en kvinna. Efter ...
89 kr
Författare Hjalmar Söderberg (författare), Johan Werkmäster (översättare), Anders Belntare (berättare), Thomas Ekelöf (berättare)
Förlag LL-förlaget
Utgiven 29 Mars 2016
Längd 1:55
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789170537455
En lättläst återberättelse av Hjalmar Söderbergs klassiker om den stora kärleken i det tidiga 1900-talets Stockholm! Lydia och Arvid är unga när de träffas första gången. De blir kära, men för att få vara tillsammans måste man gifta sig. Arvid har inte råd med giftermål, för då måste han försörja sin fru också. Åren går och Lydia gifter sig istället med en äldre, rikare man. Hon flyttar ut på landet och Arvid bor i Stockholm. Till slut gifter sig också Arvid med en kvinna. Efter många år träffas Lydia och Arvid på teatern i Stockholm. De längtar fortfarande efter varandra. Men både Lydia och Arvid vet att det kan sluta olyckligt om de börjar träffas igen.