De underkända (ljudbok) av Hans Rosenfeldt, Mic
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Hans Rosenfeldt (författare), Michael Hjorth (författare), Niklas Falk (berättare)

De underkända (Sebastian Bergman #5) ljudbok

Pris 139 kr
(2)
En känd dokusåpadeltagare hittas mördad i en övergiven skola, skjuten i huvudet med bultpistol. Han sitter på en stol i ett klassrum, bunden, med ansiktet vänt in mot hörnet och en dumstrut på huvudet. Ett flersidigt frågeformulär sitter fastnitat på ryggen med häftpistol. Testet har med allmänbildning att göra och den mördade har uppenbarligen inte klarat kraven. Det första offret följs av flera, alla samma sorts mediala kändisar, och Riksmord kopplas in. De famlar efter bevis men Sebastian...
Ljudbok 139 kr Pris E-Bok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Hans Rosenfeldt (författare), Michael Hjorth (författare), Niklas Falk (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 8 Oktober 2015
Längd 13:55
Genrer Deckare
Del i serie 5
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113067445
En känd dokusåpadeltagare hittas mördad i en övergiven skola, skjuten i huvudet med bultpistol. Han sitter på en stol i ett klassrum, bunden, med ansiktet vänt in mot hörnet och en dumstrut på huvudet. Ett flersidigt frågeformulär sitter fastnitat på ryggen med häftpistol. Testet har med allmänbildning att göra och den mördade har uppenbarligen inte klarat kraven. Det första offret följs av flera, alla samma sorts mediala kändisar, och Riksmord kopplas in. De famlar efter bevis men Sebastian Bergman hittar spår i anonyma insändare i tidningar och chattar. Skribenten raljerar mot bristen på allmänbildning hos den nya generationens förebilder, men uppehåller sig lite för gärna vid morden. Sebastian börjar utmana och inser snabbt att den anonyma vet saker om morden som bara polisen känner till. I De underkända - HjorthRosefeldts femte bok i den framgångsrika serien om Sebastian Bergman - ställs han och kollegerna från Riksmord inför en komplex och avancerad seriemördare som till slut kommer hota hela teamets existens.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Superbra

Superbra fortsättning på böckerna om Sebastian Bergman, mycket intressant tema om samhällets glorifiering av dumheten. Även bra personporträtt och spännande intriger. Ser redan fram emot nästa bok!