Våra klassiker 4: De tre musketörerna (ljudbok)
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Alexandre Dumas (författare), Joakim Sædén (berättare)

Våra klassiker 4: De tre musketörerna (Våra klassiker #4) ljudbok

Pris 199 kr
(0)
Berättelsen utspelar sig i Frankrike på 1600-talet. D’Artagnan är en modig och stolt ung man. Han vill kämpa för det som är rätt och riktigt. Han vill slåss för sin kung. Till sin hjälp har han de tre musketörerna Atos, Portos och Aramis. De fyra vännerna hamnar i ett stort äventyr när de ska hjälpa Frankrikes drottning ur en svår knipa. Av denna klassiker har Wolfgang Knape gjort en rolig och spännande bearbetning för barn. Med ordlista som förklarar vissa svåra ord och uttal. Hegas böc...
Ljudbok 199 kr Pris E-Bok 199 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Alexandre Dumas (författare), Marie Helleday Ekwurtzel (översättare), Joakim Sædén (berättare), Wolfgang Knape (medförfattare), Alexander von Knorre (illustratör)
Utgiven 11 Februari 2019
Längd 0:41
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 4
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175438450
Berättelsen utspelar sig i Frankrike på 1600-talet. D’Artagnan är en modig och stolt ung man. Han vill kämpa för det som är rätt och riktigt. Han vill slåss för sin kung. Till sin hjälp har han de tre musketörerna Atos, Portos och Aramis. De fyra vännerna hamnar i ett stort äventyr när de ska hjälpa Frankrikes drottning ur en svår knipa. Av denna klassiker har Wolfgang Knape gjort en rolig och spännande bearbetning för barn. Med ordlista som förklarar vissa svåra ord och uttal. Hegas böcker – lätta att läsa. Svåra att motstå.