De stulna barnen (ljudbok) av Jo Salmson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jo Salmson (författare), Hanna Schmitz (berättare), Hannah Schmitz (berättare)

De stulna barnen (Häxfolket #1) ljudbok

49 kr
(0)
Sol förstår plötsligt att den plats hon sett som sitt hem tillhör fienden. Som liten rövades hon bort och har hållits som gisslan, långt bort från sitt eget folk. Spännande och lättläst fantasy i en ny serie av Jo Salmson – författaren till succéserierna ”Drakriddare” och ”Almandrarnas återkomst”. Ovetandes om sin dramatiska bakgrund växer Sol upp i en stor villa ute på landsbygden. Trots att hon tillhör tjänstefolket är husets son Arel och hans studiekamrat Eno hennes bästa vänner. Så länge...
49 kr
39 kr
39 kr
Författare Jo Salmson (författare), Hanna Schmitz (berättare), Natalia Batista (illustratör), Hannah Schmitz (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 14 Juni 2016
Längd 0:49
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Häxfolket
Del i serie 1
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176513019
Sol förstår plötsligt att den plats hon sett som sitt hem tillhör fienden. Som liten rövades hon bort och har hållits som gisslan, långt bort från sitt eget folk. Spännande och lättläst fantasy i en ny serie av Jo Salmson – författaren till succéserierna ”Drakriddare” och ”Almandrarnas återkomst”. Ovetandes om sin dramatiska bakgrund växer Sol upp i en stor villa ute på landsbygden. Trots att hon tillhör tjänstefolket är husets son Arel och hans studiekamrat Eno hennes bästa vänner. Så länge de kan minnas har de smitit undan från de vuxna för att få vara tillsammans.Snart ska Arel och Eno lämna villan för att fortsätta sin utbildning på annan plats. Och av en händelse får Sol veta varifrån hon kommer!Den kunskapen vänder upp och ned på allt. Vem är egentligen vän, och vem är fiende? "De stulna barnen" är den första delen i serien "Häxfolket".