De sista vännerna (ljudbok) av Jane Gardam
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Jane Gardam (författare), Christian Fex (berättare)

De sista vännerna (Edward och Betty #3) ljudbok

179 kr
(0)
I den tredje och avslutande delen av trilogin om 'imperiets barn' skildrar Jane Gardam advokaten Terry Veneerings liv och hans mycket laddade förhållande till kollegan och konkurrenten Sir Edward Feathers, vars hustru Betty alltid varit föremålet för de bådas åtrå. Och precis som de båda andra har Veneering haft en mycket komplicerad barndom vars sår ingen så framgångsrik karriär som affärsjurist kan läka. Jane Gardams trilogi om detta triangeldrama i skuggan av det sönderfallande engelska im...
179 kr
Författare Jane Gardam (författare), Jan Hultman (översättare), Annika H Löfvendahl (översättare), Christian Fex (berättare)
Förlag Storyside
Utgiven 20 December 2017
Längd 6:33
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177612100
I den tredje och avslutande delen av trilogin om 'imperiets barn' skildrar Jane Gardam advokaten Terry Veneerings liv och hans mycket laddade förhållande till kollegan och konkurrenten Sir Edward Feathers, vars hustru Betty alltid varit föremålet för de bådas åtrå. Och precis som de båda andra har Veneering haft en mycket komplicerad barndom vars sår ingen så framgångsrik karriär som affärsjurist kan läka. Jane Gardams trilogi om detta triangeldrama i skuggan av det sönderfallande engelska imperiet har vunnit läsare över hela Europa. Hon började skriva relativt sent och får nu, på sin ålders höst, njuta frukterna av ett långt författarskap i den klassiska engelska traditionen: förnuft och känsla.