De kallar mig Solvallamördaren (ljudbok) av Iva
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Ivar Andersen (författare), Janne Raninen (författare), Martin Wallström (berättare)

De kallar mig Solvallamördaren ljudbok

Pris 95 kr
(0)
"Jag vill berätta hur jag gick från att vara ett oskyldigt barn till att bli dubbelmördare. Samtidigt vill jag berätta att det finns en väg ut, hur djupt i skiten man än sitter." I ett slitet miljonprogramsområde i förorten Jordbro, söder om Stockholm, växer Janne Raninen upp. En dag blir han vittne till att hans mamma brutalt misshandlas av sin partner i hemmet. För att ta sig ur misären börjar Janne snatta och göra inbrott. Snart eskalerar det till langning, rån och slutligen mord. Inget ...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 95 kr Pris
Författare Ivar Andersen (författare), Janne Raninen (författare), Niklas Lindblad (annat), Martin Wallström (berättare)
Utgiven 31 Januari 2018
Längd 7:52
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer, Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177794295

Bokons kunder har även köpt

"Jag vill berätta hur jag gick från att vara ett oskyldigt barn till att bli dubbelmördare. Samtidigt vill jag berätta att det finns en väg ut, hur djupt i skiten man än sitter." I ett slitet miljonprogramsområde i förorten Jordbro, söder om Stockholm, växer Janne Raninen upp. En dag blir han vittne till att hans mamma brutalt misshandlas av sin partner i hemmet. För att ta sig ur misären börjar Janne snatta och göra inbrott. Snart eskalerar det till langning, rån och slutligen mord. Inget döljs eller förskönas i självbiografin De kallar mig Solvallamördaren. Janne berättar både om det omtalade dådet på travbanan, som han begick som 20-åring, och mordet på hans barndomsvän, som skedde i efterdyningarna av det spektakulära Arlandarånet. Boken ger en skrämmande och fascinerande inblick i den kriminella världen. Janne berättar också om sin roll i den beryktade hiphopgruppen Kartellen, om livet bakom murarna och om vägen tillbaka till ett liv i frihet.