De första ljuva åren (och de alltför tjocka lår
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Vesna Maldaner (författare), Janna Eriksson (berättare), Christina Lindberg (berättare)

De första ljuva åren (och de alltför tjocka låren) ljudbok

135 kr
(0)
Redan som femåring fick Christina Lindberg sitt första arvode. När hon var elva vann hon sin första talangtävling och två år senare fick hon ett skivkontrakt. Hon har uppträtt med flera av Sveriges största artister och slagit rekord på Svensktoppen tillsammans med Lasse Stefanz och succén ”De sista ljuva åren”. Men att gå från barnstjärna till countrydrottning var ingen enkel resa. Framgången hade ett högt pris. Bakom alla succéerna hotade de mörka molnen: en ständig rädsla för att hennes bak...
135 kr
Författare Vesna Maldaner (författare), Maria Borgelöv (annat), Janna Eriksson (berättare), Christina Lindberg (berättare)
Utgiven 4 Januari 2021
Längd 7:13
Genrer Biografier, Biografier & Memoarer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180001915
Redan som femåring fick Christina Lindberg sitt första arvode. När hon var elva vann hon sin första talangtävling och två år senare fick hon ett skivkontrakt. Hon har uppträtt med flera av Sveriges största artister och slagit rekord på Svensktoppen tillsammans med Lasse Stefanz och succén ”De sista ljuva åren”. Men att gå från barnstjärna till countrydrottning var ingen enkel resa. Framgången hade ett högt pris. Bakom alla succéerna hotade de mörka molnen: en ständig rädsla för att hennes bakgrund och de svåra ätstörningarna skulle avslöjas. I ”De första ljuva åren (och de alltför tjocka låren)”, skriven av Vesna Maldaner, berättar Christina om kändislivets fram- och baksidor. Det är en både rolig och rörande biografi över en av landets mest folkkära sångerskor. Christina har själv läst in bokens förord och som en extra bonus finns här även en låt: ”Om du bara ger mig lite tid”.