De dödas samtal (ljudbok) av Reginald Hill
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Reginald Hill (författare), Tomas Bolme (berättare)

De dödas samtal (Dalziel & Pascoe #19) ljudbok

85 kr Tidigare pris: 89 kr
(0)
En man drunknar i en grund bäck och en ung motorcyklist kraschar in i ett träd. Två till synes alldagliga olyckor i de omaka poliserna Dalziel och Pascoes vardag. Men när ett manuskript som insänts till en novelltävling ger en hårresande och ingående beskrivning av det ena dödsfallet, och kort därefter det andra, finns det plötsligt en misstänkt mördare.Men mordutredningen är långt mer invecklad än väntat. Polisen i Yorkshire har av allt att döma en ovanligt skarpsinnig seriemördare på halsen...
85 kr Tidigare pris: 89 kr
59 kr
Författare Tomas Bolme (berättare), Ulf Gyllenhak (översättare), Reginald Hill (författare), Fredrik Stjernfeldt (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 22 Februari 2013
Längd 22:03
Genrer Deckare
Del i serie 19
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173486941
En man drunknar i en grund bäck och en ung motorcyklist kraschar in i ett träd. Två till synes alldagliga olyckor i de omaka poliserna Dalziel och Pascoes vardag. Men när ett manuskript som insänts till en novelltävling ger en hårresande och ingående beskrivning av det ena dödsfallet, och kort därefter det andra, finns det plötsligt en misstänkt mördare.Men mordutredningen är långt mer invecklad än väntat. Polisen i Yorkshire har av allt att döma en ovanligt skarpsinnig seriemördare på halsen."Reginald Hill är en av den engelska deckarlitteraturens stora mästare ... Tyvärr finns inte Reginald Hill längre bland oss, men hans romaner utgör ett bestående monument och kommer att fortsätta skänka njutning åt läsare under många år framåt." Ian Rankin 2012De dödas samtal gavs ut år 2002 i England.