De bortglömda (ljudbok) av David Baldacci
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
David Baldacci (författare), Mats Eklund (berättare)

De bortglömda (John Puller #2) ljudbok

Pris 45 kr
(0)
Krigshjälten John Puller är den skickligaste utredaren i den amerikanska arméns kriminalpolis, och alla förlitar sig på att han ska lösa de svåraste fallen som nationen ställs inför. Nu får Puller ett nytt fall - och det är personligt. Pullers faster hittas död i turiststaden Paradise i Florida. Den lokala polisen förklarar hennes död som en tragisk olycka, men precis innan hon dog skickade hon ett brev till Pullers far. I brevet berättar hon att skenet bedrar, och att ett mörker döljer sig ...
Ljudbok 45 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare David Baldacci (författare), Miroslav Sokcic (annat), John-Henri Holmberg (översättare), Mats Eklund (berättare)
Förlag Bokfabriken
Utgiven 17 November 2016
Längd 13:35
Genrer Deckare
Serie John Puller
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176293386
Krigshjälten John Puller är den skickligaste utredaren i den amerikanska arméns kriminalpolis, och alla förlitar sig på att han ska lösa de svåraste fallen som nationen ställs inför. Nu får Puller ett nytt fall - och det är personligt. Pullers faster hittas död i turiststaden Paradise i Florida. Den lokala polisen förklarar hennes död som en tragisk olycka, men precis innan hon dog skickade hon ett brev till Pullers far. I brevet berättar hon att skenet bedrar, och att ett mörker döljer sig under Paradise vackra yta. Puller blir alltmer övertygad om att hennes död inte var en olycka. Han misstänker att stadens palmer och kritvita sandstränder döljer en konspiration så chockerande att vissa är beredda att gå hur långt som helst för att hålla sanningen undangömd. De bortglömda är den andra fristående delen i David Baldaccis serie om John Puller.