David och Goliat: konsten att slåss mot jättar
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Malcolm Gladwell (författare), Johan Svensson (berättare)

David och Goliat: konsten att slåss mot jättar ljudbok

Pris 179 kr
(0)
Hur kommer det sig att en läkares tuffa barndom bidrog till att revolutionera behandlingen av cancer? Är Ingvar Kamprads dyslexi en av förklaringarna till Ikeas framgångar? Varför ser vi så ofta nackdelar där vi istället kan se fördelar? Malcolm Gladwell, författaren bakom bästsäljarna Tipping Point, Blink och Framgångsfaktorn, vänder i David och Goliat uppochner på vår förståelse av vad det innebär att vara en underdog. På typiskt gladwellskt maner ger han oss en underhållande och ögonöppnan...
Ljudbok 179 kr Pris E-Bok 165 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Johan Svensson (berättare), Gösta Svenn (översättare), Helena Sjöstrand Svenn (översättare), Malcolm Gladwell (författare)
Förlag Storyside
Utgiven 3 November 2014
Längd 8:22
Genrer Psykologi Och Pedagogik, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176130964
Hur kommer det sig att en läkares tuffa barndom bidrog till att revolutionera behandlingen av cancer? Är Ingvar Kamprads dyslexi en av förklaringarna till Ikeas framgångar? Varför ser vi så ofta nackdelar där vi istället kan se fördelar? Malcolm Gladwell, författaren bakom bästsäljarna Tipping Point, Blink och Framgångsfaktorn, vänder i David och Goliat uppochner på vår förståelse av vad det innebär att vara en underdog. På typiskt gladwellskt maner ger han oss en underhållande och ögonöppnande lektion i konsten att slå ur underläge. Störst och vackrast är inte alltid bäst. Och jättar, som Goliat, är inte alltid vad vi tror att de är. Malcolm Gladwell är journalist på The New Yorker. Hans böcker har sålt i miljontals exemplar världen över.