Där döden väntar (ljudbok) av Karin Fossum
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Karin Fossum (författare), Ludvig Josephson (berättare)

Där döden väntar (Konrad Sejer #15) ljudbok

Pris 129 kr
(0)
Där döden väntar är ännu en mästerligt utförd kriminalroman i Karin Fossums hyllade Konrad Sejer-serie. En mamma hittar en teckning av en död flicka på sin sons rum. Samtidigt försvinner sextonåriga Gritt Zeeland. Hennes föräldrar tror att hon har sovit över hos en kompis, men två dagar senare hittas hon strypt i Svartlandsskogen. Kommissarie Konrad Sejer ska just ta sig an fallet när ytterligare en tonåring hittas mördad. Den här gången är det en pojke, som är så lemlästad att han är svår at...
Ljudbok 129 kr Pris E-Bok 129 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Karin Fossum (författare), Gösta Svenn (översättare), Helena Sjöstrand Svenn (översättare), Ludvig Josephson (berättare)
Utgiven 27 Januari 2023
Längd 12:00
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Serie Konrad Sejer
Del i serie 15
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137505695
Där döden väntar är ännu en mästerligt utförd kriminalroman i Karin Fossums hyllade Konrad Sejer-serie. En mamma hittar en teckning av en död flicka på sin sons rum. Samtidigt försvinner sextonåriga Gritt Zeeland. Hennes föräldrar tror att hon har sovit över hos en kompis, men två dagar senare hittas hon strypt i Svartlandsskogen. Kommissarie Konrad Sejer ska just ta sig an fallet när ytterligare en tonåring hittas mördad. Den här gången är det en pojke, som är så lemlästad att han är svår att identifiera. Två mord, men två helt olika tillvägagångssätt. Är det samma mördare? Och svävar i så fall fler i fara? Sejer ställs inför en komplicerad mordgåta med många möjliga förklaringar, samtidigt som rädslan för en seriemördare sprider sig i staden.