Damen i sjön (ljudbok) av Andrzej Sapkowski
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Andrzej Sapkowski (författare), Mattias Linderoth (berättare)

Damen i sjön (WITCHER #5) ljudbok

145 kr
(0)
I den femte delen i den bästsäljande serien The Witcher, som inspirerade den Netflix-producerade succéserien och flertalet TV-spel finner vi Ciri fångad i en avlägsen värld, åtskild från Geralt och hennes öde. Efter att ha vandrat genom en portal i Svalornas Torn, och därmed nära undflytt döden, finner häxflickan Ciri sig i en helt annan värld… En värld tillhörande alver. Hon är fångad utan väg ut. Tid verkar inte existera och det finns inga uppenbara gränser eller portaler där hon kan åter...
Ljudbok 145 kr E-Bok 145 kr
Författare Andrzej Sapkowski (författare), Mattias Linderoth (berättare), Nils Olsson (annat), Irena Grönberg (översättare)
Förlag Gondol
Utgiven 14 Juli 2021
Längd 19:27
Genrer Science Fiction, Science Fiction & Fantasy
Serie WITCHER
Del i serie 5
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198617023
I den femte delen i den bästsäljande serien The Witcher, som inspirerade den Netflix-producerade succéserien och flertalet TV-spel finner vi Ciri fångad i en avlägsen värld, åtskild från Geralt och hennes öde. Efter att ha vandrat genom en portal i Svalornas Torn, och därmed nära undflytt döden, finner häxflickan Ciri sig i en helt annan värld… En värld tillhörande alver. Hon är fångad utan väg ut. Tid verkar inte existera och det finns inga uppenbara gränser eller portaler där hon kan återvända till sin egen värld. Men Ciri är ett barn av profetia, och hon kommer inte låta sig bli besegrad. Hon vet att hon måste fly för att förenas med Geralt och hans grupp av allierade, men även försöka övervinna sin värsta mardröm. Leo Bonhart, mannen som jagade, skadade och torterade Ciri, är fortfarande henne hack i häl. Och världen står fortfarande i rasande krig.