Dagarna med dig (ljudbok) av Rosie Walsh
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Rosie Walsh (författare), Anna Maria Käll (berättare)

Dagarna med dig ljudbok

Rea 105 kr Tidigare pris 115 kr
(0)
Dagarna med dig är en episk kärleksroman i samma anda som En dag, där försoning och hopp står i centrum. Det handlar om omöjliga drömmar och brutna löften – men framförallt om en kärlek som övervinner allt. Sarah vet att mötet med Eddie är på riktigt. De tillbringar sju fantastiska dagar tillsammans och drabbas av en stark och ömsesidig förälskelse. På den åttonde dagen ska Eddie resa iväg på en sedan länge bokad semester, och lovar att ringa henne på väg till flygplatsen. Men samtalet komm...
Ljudbok 105 kr Rea 115 kr Tidigare pris E-Bok 87 kr Rea 95 kr Tidigare pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Rosie Walsh (författare), Anna Maria Käll (berättare), Ann Björkhem (översättare), Maria Sundberg (annat), Nebojsa Zoric (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 24 Augusti 2018
Längd 12:00
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176518991
Dagarna med dig är en episk kärleksroman i samma anda som En dag, där försoning och hopp står i centrum. Det handlar om omöjliga drömmar och brutna löften – men framförallt om en kärlek som övervinner allt. Sarah vet att mötet med Eddie är på riktigt. De tillbringar sju fantastiska dagar tillsammans och drabbas av en stark och ömsesidig förälskelse. På den åttonde dagen ska Eddie resa iväg på en sedan länge bokad semester, och lovar att ringa henne på väg till flygplatsen. Men samtalet kommer aldrig. Eddie tycks ha försvunnit från jordens yta. Sarahs vänner säger till henne att gå vidare, men det är omöjligt – Sarah vet att känslorna var besvarade, hon har aldrig varit så säker på något i hela sitt liv. Hon försöker desperat att förstå vad som har hänt, och gör en upptäckt som förändrar allt. Det visar sig att deras förflutna är sammanlänkade genom tragiska händelser. Kan deras kärlek överleva, trots allt?