D-dagen (ljudbok) av Else Christensen, Rasmus T
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Else Christensen (författare), Rasmus Thirup Beck (författare), Nadia Claudi (författare), Sune Sølund (författare), Per Juhlin (berättare)

D-dagen (Historiens vändpunkter #7) ljudbok

95 kr
(0)
Under loppet av 1943 börjar Axelpaktens soldater på allvar att märka pressen från de allierade, runt slagfälten belägna utanför Europa. I gengäld ligger Väst- och Centraleuropa i mångt och mycket i Tysklands grepp, och på östfronten är striderna hårda och blodiga. Det är på tiden att det skapas en ny front, som kan avlasta den Röda armén. Efter noggrann planläggning och omfattande vilseledningsmanövrar gentemot tyskarna går de allierade i land i Normandie tidigt om morgonen den 6 juni 1944. N...
95 kr
Författare Else Christensen (författare), Rasmus Thirup Beck (författare), Nadia Claudi (författare), Sune Sølund (författare), Per Juhlin (berättare), Patrik Axelsson (översättare), Sofie Flachs Melson (annat), Annette Botved (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 3 Januari 2019
Längd 4:26
Genrer Historia & Arkeologi, Fackböcker
Del i serie 7
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178271641
Under loppet av 1943 börjar Axelpaktens soldater på allvar att märka pressen från de allierade, runt slagfälten belägna utanför Europa. I gengäld ligger Väst- och Centraleuropa i mångt och mycket i Tysklands grepp, och på östfronten är striderna hårda och blodiga. Det är på tiden att det skapas en ny front, som kan avlasta den Röda armén. Efter noggrann planläggning och omfattande vilseledningsmanövrar gentemot tyskarna går de allierade i land i Normandie tidigt om morgonen den 6 juni 1944. Nu är slutspelet om det 2:a världskriget i gång på allvar. Boken ingår som en fristående del i bokserien Historiens vändpunkter, som är framtagen och utvecklad av tidningen Världens Historia. Varje titel i denna serie böcker har som ambition att ta med läsarna på ett spännande och otraditionellt strövtåg genom historiens mest avgörande händelser.