Corona Express - en liten bok om världen efter
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Kjell A Nordström (författare), Per Schlingmann (författare), Kjell A Nordström (berättare), Per Schlingmann (berättare)

Corona Express - en liten bok om världen efter pandemin ljudbok

39 kr
(0)
I boken Urban Express, som fått stor uppmärksamhet och är utgiven i en rad länder, pekar Per Schlingmann och Kjell A Nordström ut växande städer och kvinnor som rustar sig med kunskap som vår tids förändringsagenter. Med pandemin adderas nu ytterligare en förändringskraft som påverkar villkoren för människor, företag och samhällen.   Nu utkommer författarna med Corona Express där de beskriver varför pandemin kan ses som en tidsmaskin. Inom vissa områden, som digitaliseringen, tar vi sjumila...
Ljudbok 39 kr E-Bok 35 kr
Författare Kjell A Nordström (författare), Per Schlingmann (författare), Kjell A Nordström (berättare), Per Schlingmann (berättare)
Förlag Piratförlaget
Utgiven 28 December 2020
Längd 2:00
Genrer Samhälle Och Politik, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789164234643
I boken Urban Express, som fått stor uppmärksamhet och är utgiven i en rad länder, pekar Per Schlingmann och Kjell A Nordström ut växande städer och kvinnor som rustar sig med kunskap som vår tids förändringsagenter. Med pandemin adderas nu ytterligare en förändringskraft som påverkar villkoren för människor, företag och samhällen.   Nu utkommer författarna med Corona Express där de beskriver varför pandemin kan ses som en tidsmaskin. Inom vissa områden, som digitaliseringen, tar vi sjumilakliv framåt i tiden. Inom andra förflyttar vi oss bakåt. Vilka förändringar blir varaktiga och vilka kommer att klinga av? Och hur man kan agera för att ta vara på de möjligheter som uppstår.