Compassion – Medkänsla med dig själv och andra
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Helena Fogelberg (författare), Petra Söderholm (författare), Petra Petra (författare), Cecilia Walton Agrell (berättare)

Compassion – Medkänsla med dig själv och andra (KortFattat) ljudbok

49 kr
(0)
Det här är en sammanfattad version avCompassion – Medkänsla med dig själv och andra.  Man säger ibland att vi är vår egen största kritiker och det är väl bra? Ja, det är lätt att tro, men om vi är för stränga och självkritiska riskerar vi att skrämma oss. Ska vi känna oss trygga och fria behöver vi tvärtom möta oss själva med inkännande medkänsla och mindre självkritik – vi måste stå på vår egen sida. Här får du veta varför, vad som gör det så svårt och hur vi kan utveckla vår medkänsla. Båd...
49 kr
Författare Helena Fogelberg (författare), Petra Söderholm (författare), Petra Petra (författare), Cecilia Walton Agrell (berättare)
Förlag Roos & Tegnér
Utgiven 16 Februari 2019
Längd 0:35
Genrer Psykologi Och Pedagogik, Fackböcker
Serie KortFattat
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188743978
Det här är en sammanfattad version avCompassion – Medkänsla med dig själv och andra.  Man säger ibland att vi är vår egen största kritiker och det är väl bra? Ja, det är lätt att tro, men om vi är för stränga och självkritiska riskerar vi att skrämma oss. Ska vi känna oss trygga och fria behöver vi tvärtom möta oss själva med inkännande medkänsla och mindre självkritik – vi måste stå på vår egen sida. Här får du veta varför, vad som gör det så svårt och hur vi kan utveckla vår medkänsla. Både Helena Fogelberg och Petra Söderholm är psykoterapeuter med vidareutbildning i Compassion Focused Therapy, CFT.