Claires hemlighet (ljudbok) av Barbara Taylor B
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Barbara Taylor Bradford (författare), Sara Losten (berättare)

Claires hemlighet ljudbok

Pris 95 kr
(0)
Claires hemlighet är en thriller med feministiska förtecken. Den förmedlar en rädsla som tyvärr alltför många kan känna igen sig i. Men här finns också starka vänskapsband och kärlek. Claire har allt. En framgångsrik karriär inom mode och en dotter som studerar musik i London. Hennes charmige och kärleksfulla man är en av landets mest betrodda diplomater. Men då och då måste hon sminka över blåmärken och bära solglasögon. Hon tror att hon döljer sin hemlighet för sina bästa vänner, men de kä...
Ljudbok 95 kr Pris E-Bok 139 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Barbara Taylor Bradford (författare), Niklas Lindblad (annat), Ulla Henning (översättare), Sara Losten (berättare)
Förlag Vilja förlag
Utgiven 1 Oktober 2022
Längd 1:32
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789179495251
Claires hemlighet är en thriller med feministiska förtecken. Den förmedlar en rädsla som tyvärr alltför många kan känna igen sig i. Men här finns också starka vänskapsband och kärlek. Claire har allt. En framgångsrik karriär inom mode och en dotter som studerar musik i London. Hennes charmige och kärleksfulla man är en av landets mest betrodda diplomater. Men då och då måste hon sminka över blåmärken och bära solglasögon. Hon tror att hon döljer sin hemlighet för sina bästa vänner, men de känner henne alltför väl. Till sist tar de saken i egna händer och gör en plan. De ska se till så att Claire blir fri från sin våldsamme man en gång för alla. Men det blir inte riktigt som det var tänkt. Barbara Taylor Bradford är uppvuxen i England och börjar skriva när hon var sju år. Hon har jobbat som journalist i många år och bor numera i New York. Hon har skrivit en lång rad bästsäljare, flera av dem har filmatiserats, och hennes romaner har översatts till 40 språk och sålts i mer än 90 länder. Lättlästa böcker från Vilja är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för en vuxen läsare.