Charmen med tarmen : Allt om ett av kroppens me
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Giulia Enders (författare), Cecilia Walton Agrell (berättare), Cecilia Walton (berättare)

Charmen med tarmen : Allt om ett av kroppens mest underskattade organ ljudbok

89 kr
(0)
"Det här är populärvetenskap när den är som bäst. Enders skriver lagom underhållande, lättfattligt och intressant om det som är grunden till god hälsa - hur våra magar mår. Många skratt och aha-upplevelser." Norra Skåne Tarmen pratar vi inte gärna om – det är det dags att ändra på. Tarmsystemet är grundläggande för både kropp och själ och förtjänar att tas på största allvar. Det har stor inverkan på hur vi mår.Ny forskning visar att övervikt, depressioner, allergier och Alzheimers kan orsak...
89 kr
69 kr
Författare Cecilia Walton Agrell (berättare), Giulia Enders (författare), Kerstin Hanson (annat), Frederik Sjögren (översättare), Cecilia Walton (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 23 September 2015
Längd 7:25
Genrer Familj & Hälsa, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176511251
"Det här är populärvetenskap när den är som bäst. Enders skriver lagom underhållande, lättfattligt och intressant om det som är grunden till god hälsa - hur våra magar mår. Många skratt och aha-upplevelser." Norra Skåne Tarmen pratar vi inte gärna om – det är det dags att ändra på. Tarmsystemet är grundläggande för både kropp och själ och förtjänar att tas på största allvar. Det har stor inverkan på hur vi mår.Ny forskning visar att övervikt, depressioner, allergier och Alzheimers kan orsakas av obalans i tarmfloran. Och kopplingen mellan hjärnan och tarmen är av avgörande betydelse.Är det sant att vi alla sitter på fel sätt på toaletten? Vad är det vi får i oss när vi äter? Hur gör man för att rapa lättare? Vad har blindtarmen egentligen för funktion? Giulia Enders ger svar och lär oss att förstå kroppens reaktioner utifrån de senaste forskningsrönen. På ett enkelt och underhållande sätt förklarar hon hur vi kan uppnå välbefinnande, åldras friskt och leva lyckligare.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Kul!

Kul och lärorik måste jag säga. Även om hon skriver om känsliga ämnen som man inte gärna talar högt om, skriver hon på ett pedagogiskt och underhållande sätt. Perfekt bok!