Carmen och döden (ljudbok) av Karin Fossum
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Karin Fossum (författare), Torsten Wahlund (berättare)

Carmen och döden (Konrad Sejer #11) ljudbok

Pris 109 kr
(0)
I ett obevakat ögonblick har det värsta tänkbara hänt. Ett litet barn har drunknat i en damm. Det ser först ut att vara en olyckshändelse och de unga föräldrarna är förtvivlade. Men under förundersökningen uppvisar modern, Carmen Cesilie Zita, underliga personlighetsdrag, sidor som förbryllar den erfarne kriminalkommissarien Konrad Sejer. Han har en väl utvecklad intuition som ofta leder honom rätt. Men den här gången famlar han i blindo. I sann Karin Fossum-anda tar en tragisk olycka en ovän...
Ljudbok 109 kr Pris E-Bok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Margareta Järnebrand (översättare), Torsten Wahlund (berättare), Karin Fossum (författare), Ilse-Mari Berglin (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 2 Januari 2014
Längd 7:00
Genrer Deckare
Serie Konrad Sejer
Del i serie 11
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173487504
I ett obevakat ögonblick har det värsta tänkbara hänt. Ett litet barn har drunknat i en damm. Det ser först ut att vara en olyckshändelse och de unga föräldrarna är förtvivlade. Men under förundersökningen uppvisar modern, Carmen Cesilie Zita, underliga personlighetsdrag, sidor som förbryllar den erfarne kriminalkommissarien Konrad Sejer. Han har en väl utvecklad intuition som ofta leder honom rätt. Men den här gången famlar han i blindo. I sann Karin Fossum-anda tar en tragisk olycka en oväntad vändning. Författaren tecknar ett osvikligt och inkännande porträtt av de inblandade, och i vanlig ordning är det kriminallitteratur på hög nivå.