Byggare Bob - Hund och katt (ljudbok) av Mattel
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Mattel (författare), Thomas Engelbrektson (berättare), Thomas Engelbrektsson (berättare)

Byggare Bob - Hund och katt (Byggare Bob) ljudbok

Pris 29 kr
(0)
Byggare Bob och hans team har fått ett nytt uppdrag. De ska bygga separata väntrum för hundar och katter på stadens djurklinik. Men något går fel och plötsligt jagar alla djuren varandra! Hur ska de hinna bli klara i tid? Byggare Bob är en populär animerad tv-serie som skapades år 1999 av Keith Chapman. Serien följer byggchefen Bob, hans kollega Vilma och deras grannar och vänner i staden. Bob har ett gäng maskiner som alltid är redo att hjälpa honom bygga. De har alltid saker att göra och ...
Ljudbok 29 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Mattel (författare), Thomas Engelbrektson (berättare), Thomas Engelbrektsson (berättare), Lisa Fransson (översättare)
Förlag SAGA Kids
Utgiven 1 Februari 2022
Längd 0:08
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Byggare Bob
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9788726929850
Byggare Bob och hans team har fått ett nytt uppdrag. De ska bygga separata väntrum för hundar och katter på stadens djurklinik. Men något går fel och plötsligt jagar alla djuren varandra! Hur ska de hinna bli klara i tid? Byggare Bob är en populär animerad tv-serie som skapades år 1999 av Keith Chapman. Serien följer byggchefen Bob, hans kollega Vilma och deras grannar och vänner i staden. Bob har ett gäng maskiner som alltid är redo att hjälpa honom bygga. De har alltid saker att göra och måste samarbeta för att bli klara i tid. Tillsammans löser de alla problem med ett motto: "Kan vi klara det? Klart vi kan!" Byggare Bob och associerade varumärken ägs av Mattel och används under licens från Mattel Europa. © 2021 Mattel Häng med Byggare Bob och alla hans vänner ut på spännande äventyr! Skopis, Bandis, Menta, Rulle, Kranis, Vilma, Maja, Sparv, Grålle och Plugg är redo att hjälpa invånarna i Solrosdalen med alla möjliga projekt. De bygger djurklinik och klubbhus och hjälper till att förbereda Dinosaurieparken inför den stora invigningen. När Bob och gänget jobbar tillsammans har de så kul att jobbet är färdigt i ett nafs. Kan vi klara det? Klart vi kan!