Bror (ljudbok) av David Chariandy
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
David Chariandy (författare), Jason Timbuktu Diakité (berättare)

Bror ljudbok

75 kr
(0)
Michael och Francis är bröder. De växer upp i The Park, ett av Torontos mest utsatta områden, med sin mor som migrerat från Trinidad med drömmar om ett bättre liv. Bröderna är begåvade och ambitiösa, men fostras i en miljö där möjligheterna är få och tryggheten sällsynt för unga svarta män. Sommaren 1991 tar drömmarna slut, och ett liv präglat av trauma och oförlösta minnen väntar för Michael och hans familj. Bror är en roman om sorg och rasism, minnen och musik, och för tankarna till Ta-Ne...
75 kr
65 kr
Författare David Chariandy (författare), Peter Kihlgård (översättare), Sara R. Acedo (annat), Jason Timbuktu Diakité (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 3 September 2019
Längd 4:53
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178274383
Michael och Francis är bröder. De växer upp i The Park, ett av Torontos mest utsatta områden, med sin mor som migrerat från Trinidad med drömmar om ett bättre liv. Bröderna är begåvade och ambitiösa, men fostras i en miljö där möjligheterna är få och tryggheten sällsynt för unga svarta män. Sommaren 1991 tar drömmarna slut, och ett liv präglat av trauma och oförlösta minnen väntar för Michael och hans familj. Bror är en roman om sorg och rasism, minnen och musik, och för tankarna till Ta-Nehisi Coates och Colson Whitehead. Den har vunnit flera priser och hyllats av en enig kritikerkår: ”En häpnadsväckande bedrift…en fängslande, brutal och fläckfri berättelse” (Observer), ”En briljant och kraftfull sorgesång” (Marlon James).