Bröllopsfixaren (ljudbok) av Marita Conlon-McKe
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Marita Conlon-McKenna (författare), Gunilla Leining (berättare)

Bröllopsfixaren ljudbok

149 kr
(0)
Maggie Ryan rår inte för det! Hon kan inte låta bli att para ihop olika personer eller matcha saker. Eftersom hon har tre snygga, smarta döttrar som är singlar så bestämmer hon sig för att skrida till verket och försöka sammanföra dem med varsin passande partner. Men hennes projekt visar sig mycket svårare än hon först trodde. Äldsta dottern Grace har gett upp hoppet om att träffa en vettig kille efter en lång rad olyckliga förhållanden, och inriktar sig i stället på sin karriär. Mellandotte...
149 kr
149 kr
Författare Marita Conlon-McKenna (författare), Emma Graves (annat), Gunilla Leining (berättare), Ingela Jernberg (översättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 8 Januari 2020
Längd 10:22
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113102580
Maggie Ryan rår inte för det! Hon kan inte låta bli att para ihop olika personer eller matcha saker. Eftersom hon har tre snygga, smarta döttrar som är singlar så bestämmer hon sig för att skrida till verket och försöka sammanföra dem med varsin passande partner. Men hennes projekt visar sig mycket svårare än hon först trodde. Äldsta dottern Grace har gett upp hoppet om att träffa en vettig kille efter en lång rad olyckliga förhållanden, och inriktar sig i stället på sin karriär. Mellandottern Anna tror inte att hon kommer hitta någon som lever upp till hennes romantiska ideal. Yngsta dottern Sarah är ensamstående mor till lilla Evie och har ingen tid över för drömmar om kärlek. Men hela projektet tar en oväntad vändning när den ogifte ungkarlen Mark McGuinness blir granne med familjen Ryan. Ett tillfälle som genast måste utnyttjas!