Bröllop och barn (ljudbok) av Martin Widmark, P
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Martin Widmark (författare), Petter Lidbeck (författare), Hans Alfredson (berättare)

Bröllop och barn (I elfte timmen #3) ljudbok

Pris 65 kr
(0)
Den framgångsrika duon Martin Widmark och Petter Lidbeck berättar här vidare för barn - om pensionärer. Fräckt och annorlunda och med mycket humor! Dagny, Grace och Osvald återvänder till Sverige med väskorna fulla med miljoner, tack vare att de återigen lyckats sätta storskummisen Fredrik Fransson på plats. Ryktet om de pengastinna pensionärerna har föregått dem och på flygplatsen väntar journalisterna. "Vad ska ni göra med alla pengarna? Har ni skrivit testamente?" skriker de uppfordrande, ...
Ljudbok 65 kr Pris E-Bok 45 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Martin Widmark (författare), Petter Lidbeck (författare), Hans Alfredson (berättare), Anders Nyberg (illustratör)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 28 Maj 2009
Längd 2:30
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789173483605
Den framgångsrika duon Martin Widmark och Petter Lidbeck berättar här vidare för barn - om pensionärer. Fräckt och annorlunda och med mycket humor! Dagny, Grace och Osvald återvänder till Sverige med väskorna fulla med miljoner, tack vare att de återigen lyckats sätta storskummisen Fredrik Fransson på plats. Ryktet om de pengastinna pensionärerna har föregått dem och på flygplatsen väntar journalisterna. "Vad ska ni göra med alla pengarna? Har ni skrivit testamente?" skriker de uppfordrande, men de tre vännerna har helt andra planer. Grace tänker köpa en lantgård för lungsjuka stadsbarn, Osvald drömmer om att gifta sig och Dagny beslutar sig för att äntligen avslöja sin bäst bevarade hemlighet.