Brev till min dotter (ljudbok) av Katerina Jano
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Katerina Janouch (författare), Mia Skäringer (författare), Elcim Yilmaz (författare), Alexandra Pascalidou (författare), Carolina Neurath (författare), Therése Söderlind (författare), Katarina Mazetti (författare), Märta Tikkanen (författare), Elaine Eksvärd (författare), Martina Montelius (författare), Anneli Furmark (författare), Maxida Märak (författare), Nabila Abdul Fattah (författare), Cecilia Nilsson (berättare)

Brev till min dotter ljudbok

Pris 115 kr
(0)
Hur delar vi med oss av vår livserfarenhet till våra barn? Hur berättar vi för våra döttrar om de misstag vi gjort? Saker vi skäms över, som vi ångrar. Lika svårt kan det vara att prata om det vi är stolta över. Höjdpunkter i livet, smarta val vi gjort, klokskap vi samlat på oss. Det kan vara besvärligt att hitta det rätta tillfället för sådana samtal. Den här antologin är tänkt att vara en inspirationskälla som belyser den starka men också svåra relationen mellan kvinnor som spänner över ge...
Ljudbok 115 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Katerina Janouch (författare), Sofia Scheutz (annat), Mia Skäringer (författare), Cecilia Nilsson (berättare), Elcim Yilmaz (författare), Alexandra Pascalidou (författare), Carolina Neurath (författare), Therése Söderlind (författare), Katarina Mazetti (författare), Märta Tikkanen (författare), Elaine Eksvärd (författare), Martina Montelius (författare), Anneli Furmark (författare), Maxida Märak (författare), Nabila Abdul Fattah (författare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 1 Mars 2017
Längd 5:14
Genrer Historia & Arkeologi, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176513989
Hur delar vi med oss av vår livserfarenhet till våra barn? Hur berättar vi för våra döttrar om de misstag vi gjort? Saker vi skäms över, som vi ångrar. Lika svårt kan det vara att prata om det vi är stolta över. Höjdpunkter i livet, smarta val vi gjort, klokskap vi samlat på oss. Det kan vara besvärligt att hitta det rätta tillfället för sådana samtal. Den här antologin är tänkt att vara en inspirationskälla som belyser den starka men också svåra relationen mellan kvinnor som spänner över generationerna. Några av Sveriges absolut bästa skribenter har tillsammans skapat en spännande, stark och stolt samling texter, skrivna av mödrar till döttrar. Texter om unika erfarenheter de vill förmedla till sina döttrar, kloka råd, smärtsamma upplevelser, triumfer och nederlag. Bland de medverkande finns Elaine Eksvärd, Mia Skäringer, Therése Söderlind, Martina Montelius, Märta Tikkanen, Katarina Mazetti, Maxida Märak, Carolina Neurath och Alexandra Pascalidou. Elcim Yilmaz är redaktör för boken.