Bookshot: Vilddjur (ljudbok) av James Patterson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
James Patterson (författare), Max DiLallo (författare), Mats Eklund (berättare)

Bookshot: Vilddjur ljudbok

45 kr
(0)
BOOKSHOTS: Böcker du faktiskt hinner läsa. Under de senaste sex åren har djur över hela jordklotet utkämpat ett fullskaligt krig mot mänskligheten. De har ett oförklarligt och omättligt begär efter människoblod och frågan är om människosläktet kommer att klara sig. När ryktet sprids om att något som forskarna trott varit omöjligt – att epidemin sprids till människor – tvingas mänskligheten hoppas på en lösning som likagärna kan vara dess fall. Vilddjur är en fristående uppföljare till Pat...
45 kr
45 kr
Författare James Patterson (författare), Max DiLallo (författare), Mats Eklund (berättare), Eli Åhman Owetz (översättare)
Förlag Bokfabriken
Utgiven 2 Januari 2018
Längd 3:53
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176294345
BOOKSHOTS: Böcker du faktiskt hinner läsa. Under de senaste sex åren har djur över hela jordklotet utkämpat ett fullskaligt krig mot mänskligheten. De har ett oförklarligt och omättligt begär efter människoblod och frågan är om människosläktet kommer att klara sig. När ryktet sprids om att något som forskarna trott varit omöjligt – att epidemin sprids till människor – tvingas mänskligheten hoppas på en lösning som likagärna kan vara dess fall. Vilddjur är en fristående uppföljare till Pattersons succé Zoo.