Boken om vikingarna (ljudbok) av Catharina Inge
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov

Boken om vikingarna ljudbok

Pris 119 kr
(0)
I boken om vikingarna berättas bland annat om senare års utgrävningar i Ryssland och Ukraina. Dessa har ökat vår kunskap betydligt om hur vikingarna levde. Genom brev skrivna på näver som grävts fram ur jorden vid en flodbank, kan vi urskilja enskilda människoöden, där även kvinnorna träder fram. Vi får även höra om hur människor, som mötte vikingarna upplevde dem. Här berättar de om hur de förvånade sin omvärld med sitt demokratiska styrelsesätt och kvinnans starka ställning. Vi får reda på ...
Ljudbok 119 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Catharina Ingelman Sundberg (författare), Catharina Ingelman-Sundberg (författare), Catharina Ingelman- Sundberg (författare), Claes Elfsberg (berättare)
Förlag Saga Egmont
Utgiven 17 December 2009
Längd 8:24
Genrer Historia & Arkeologi, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789186303877
I boken om vikingarna berättas bland annat om senare års utgrävningar i Ryssland och Ukraina. Dessa har ökat vår kunskap betydligt om hur vikingarna levde. Genom brev skrivna på näver som grävts fram ur jorden vid en flodbank, kan vi urskilja enskilda människoöden, där även kvinnorna träder fram. Vi får även höra om hur människor, som mötte vikingarna upplevde dem. Här berättar de om hur de förvånade sin omvärld med sitt demokratiska styrelsesätt och kvinnans starka ställning. Vi får reda på allt, om både deras vilda och brutala framfart men även om vardagen.